Noticias

SOLKYSTEN (revista escandinava) entrevista a BASS HOUSES

el 4 agosto, 2016

Entrevista con el Ayuntamiento de Marbella

 

Cover Page – SOLKYSTEN Magazine. August 2016

Cabecera

 

Cabecera del artículo


 

 

 


Økologisk konstruktionsfirma på solkysten

Den 12. juli indviede BASS Houses deres nye kontor
i Marbella, hvor den danske arkitekt,
Bettina Rosasco Lindstrøm, er en del af teamet.

 

Det er det første bæredygtige og økologiske konstruktionsfirma, der certificerer BREEAM på kysten. I løbet af dagen kunne gæsterne opleve foredrag af repræsentanter fra byggesektoren, turistsektoren, ejendomsmæglerforeninger og finans sektoren, som gav deres mening om en mere bæredygtig og økologisk fremtid for Marbella og Solkysten.

Under fordraget deltog alle de fremmødte i en snak om, hvordan vi alle i fælleskab kan arbejde imod en mere bæredygtig og økologisk model af vores byer og bygninger.
Blandt gæsterne der deltog i foredraget var medlemmer af Marbellas kommunalbestyrelse, lærere fra Málagas Universitet, BREEAM (engelsk mærkningsordning, der fremmer miljøvenligt og energieffektivt byggeri), GBC (Green Building Council), Andalusiens ejendomsmægler sammenslutninger (AEGI og GIPE), advokater, arkitekter og eksperter indenfor økologisk konstruktion.

BASS HOUSES, udover at tilbyde de bedste økologiske lavenergi huse indenfor ombygning og nybyggeri, vil undervise interesserede i byggesektoren på Solkysten om, hvordan man bygger økologiske og sunde huse. Jose Luis Manceras, arkitekt og BREEAM specialist) og Bettina Rosasco Lindstrøm (arkitekt og specialist i sunde huse) mener, at deres viden bør deles med alle, der er interesserede, for at budskabet om et bedre og sundere miljø kan komme ud til alle.

BASS HOUSES web kan ses et resumé af dagens punkter og diverse dokumenter og videoer fra dagen.

Compartir este artículo:
SOLKYSTEN (revista escandinava) entrevista a BASS HOUSES